Ik zal mijn leven als succesvol beschouwen als.

Ze zijn van 17 tot 22 jaar oud – de leeftijd waarin ieder van ons maximaal kansen biedt en een fervent verlangen om ze te realiseren. Hoe? We hebben hen hierover gevraagd. En in de antwoorden vingen ze niet alleen de stem van de droom van een kinderen, maar ook de behoefte aan eeuwige waarden.

Alexander, 19 jaar oud, student van de faculteit internationaal recht van de All -Russian Academy of Foreign Trade:

“… ik kan met trots mijn zoon vertellen over welke staat hij leeft. Ik wil de beste in mijn beroep worden om nuttig te zijn voor mijn land, om bij die mensen te zijn die Rusland zullen helpen om weer op de been te staan. Ik ben er zeker van dat op een dag iedereen trots zal zijn dat hij een burger is van de Russische Federatie, en als er op zijn minst een deel van mijn werk in ieder geval in is, zal ik het gevoel hebben dat ik in dit leven ben geweest “.

Tatyana, 18 jaar oud, werknemer van de bank:

“… ik zal mijn eigen professionele camera hebben. Voor zover ik me herinner, was ik altijd niet onverschillig voor wat verbonden was met foto’s! Met mijn familie reis ik vaak met de auto door het land, daar is de ware reikwijdte voor schieten! Maar het gebeurde zo dat ik mijn camera nog nooit heb gehad en ik heb nog steeds geen tijd, en ik droom ervan het te verzamelen. Om dan je tentoonstelling te maken of op zijn minst het album uit te brengen met je mooiste foto’s “.

Zhanna, 22 jaar oud, leraar:

“… ik zal de winkel openen van het ontwikkelende speelgoed van kinderen. Ik wil vakanties regelen voor kinderen en trainingsseminars voor ouders. In deze winkel kun je spelen, studeren of gewoon speelgoed van over de hele wereld afdwalen en bewonderen. En ik droom ook van mijn eigen huis ergens in een warm Europees land. Ik wil een echt warme, vriendelijke familie, waar ze geen ruzie maken voor kleinigheden, maar voor elkaar zorgen en altijd zullen begrijpen en ondersteunen ”.

Mikhail, 21 jaar oud, student van de Moskou Financial and Law Academy:

“… ik zal mijn eigen café hebben, in een gezellige stijl van courgette van de 18e eeuw – ik zag dat in de film. Muren, vloer en plafond zijn getrimd met een donkere boom, tafels, stoelen en frames op grote ramen – gesneden en aan elk van de tafels – kleine lampen met lampenkappen gemaakt van stof. Een keer per maand zal ik de dagen van buitenlandse keuken doorbrengen, en ‘s avonds zal een café een club worden, en op het podium

Cialis Generiek

met een groot bordeaux gordijn, zullen muzikanten reggae, blues, ska en folk spelen “.

Ekaterina, 17 jaar oud, student van de faculteit van vreemde talen MGPU:

“… Ik zal minstens drie talen leren: Engels, Duits en Frans. En dan Spaans, Italiaans en Japans – als iedereen nu Engels kent, dan is de kennis van Japans al een concurrentievoordeel. Ik wil dat mijn beroep verbonden is met reizen en talen, omdat ik ook dol ben op reizen – al in Zweden, Spanje, Italië, Turkije, Finland, Polen en Estland, maar ik wil nieuwe landen zien “.

Alexander, 18 jaar oud, student van de Stage Art Department of the Pedagogical College:

“… ik zal ‘s ochtends wakker worden en met interesse en verlangen gaan werken. Aan het einde van het college droom ik ervan om het instituut te betreden bij de faculteit voor kapperskunst en later te blijven werken in dit beroep. Het theater is natuurlijk geweldig, maar onlangs realiseerde ik me dat dit niet mijn hobby is – ik wil me bezighouden met een andere kunst die mensen mooi maakt “.

Anna, 20 jaar oud, student van de faculteit fysische, wiskundige en natuurwetenschappen Rudn:

“… ik zal opengaan tot het einde en al mijn vaardigheden en kansen gebruiken. Ik wil dat mijn hersenen 100 procent werken! Ik wil tegelijkertijd met een spons zijn, van de wereld van de wereld absorberen, en een generator, waardoor de wereld alleen het beste is. Als ik mezelf in chemie bevind, zou het een universele remedie moeten zijn voor aids of kanker. Als de literatuur een nieuwe stijl is. Als het een gezin is, dan is een geliefde en kinderen van een geliefde. Mijn doel is zelfrealisatie “.

Roman, 21 jaar oud, verkoopadviseur:

“… ik zal het instituut afmaken zonder een enkele steekpenningen; Ik zal een meisje vinden dat nodig heeft, ongeacht de financiële situatie, en ik zal mijn eigen bedrijf hebben met betrekking tot elektronica en inkomsten oplevert. Ik wil echt rijk zijn om op te scheppen, geld te gooien en allerlei onzin te kopen, maar om een ​​onafhankelijke persoon te worden om alles zelf op te lossen, niet om iemands hulp nodig te hebben. Ik hou er ook van om een ​​baas te zijn en mensen te leiden “.

Anna, 17 jaar oud, student van de Russische Staat Humanitarian University:

“… ik kan een gewaagd, zeer vrij leven leiden – om volledig open te blijven voor alles wat nieuw is. Natuurlijk begrijp ik dat een persoon niet absoluut vrij van alles en zo kan worden, maar gewoon gratis – is behoorlijk capabel en moet het proberen! En is zo’n vrijheid niet genoeg om te reizen of carrière te maken? Ik wil in mijn kracht geloven en op mezelf rekenen. Ik wil uit het leven van de drive, eeuwig rennen, vluchtgevoel, niet wetteloosheid. Ik zal alles doen, zodat er in mijn leven geen dingen zijn zoals stagnatie, verveling of dagelijks leven. “.

Ivan, 20 jaar oud, student van de faculteit Mechanica en wiskunde van de Moskou State University:

“… als ik voetbal speel. Eens dacht ik: waarom leven? Kwam tot de conclusie dat er niet nodig is. Op dat moment was de Euro-2000-finale op tv, Italië en Frankrijk en ik besloot om de wedstrijd te kijken tot het einde. Na het laatste fluitje vergat ik zelfmoord en besloot ik te leven om te voetballen. Nu heb ik een team verzameld, we spelen in de Amateur League, ook al is het niet erg succesvol, maar het belangrijkste is niet het resultaat, maar de emoties die we uit de game krijgen “.

Wanneer een droom een ​​doelwit verandert

“De droom heeft de kans om te beseffen of we de realiteit niet vergeten”, zegt sociaal psycholoog Elena Sidorenko.

Psychologieën: Waarom dromen we over de toekomst?

Elena Sidorenko: Fantasieën maken het mogelijk om te proberen wat er met ons kan gebeuren, zie uw mogelijke prospect. Dromen presenteren we de toekomst visueel, in details, tekenen foto’s, veranderen de hoeken – en vergelijken dan onvrijwillig of het denkbeeldige overeenkomt met wat we willen, wat we nodig hebben en wat we echt voelen. Onze dromen zijn een gratis, vrij verkeer waarmee we positieve veranderingen in ons leven associëren.

Hoe zijn onze dromen en onze doelen gerelateerd?

De droom impliceert geen onmiddellijke prestatie van het resultaat, maar kan sterk worden

Is het mogelijk, volgens de antwoorden van onze gesprekspartners, om iets te zeggen over de aard van onze tijd?

Wanneer de samenleving onstabiel is, dromen zelfs zeer jonge mensen van iets eenvoudigs en betrouwbaars, over wat de basis voor hun leven kan worden. Maar zoals te allen tijde dromen we van zelfrealisatie, geluk, vrijheid, liefhebbende familie en dat het land trots kan zijn. En het is goed dat het niet verandert.

Elena Sidorenko,Sociaal psycholoog, doctoraatsambtenaar van de Stockholm School of Economics in St. Petersburg, auteur van de Book Motivation Training. Praktisch leiderschap “; “Therapy and Alfred Adler” (Speech, 2000, 2002).

Leave a Reply