Kirsten Dunst: “In het leven weet ik niet hoe ik moet spelen”

De kleine ondeugende van de Jumanji, de Virgin-Samobitan, de vriendin van Spider-Man-Out van de dertig jaar oud leefde in de wereld, we kennen haar minstens vijfentwintig. Ontmoeting met Kirsten Dunst, die zich net begint te herkennen en niet bang is om te delen wat voor haar is geopend.

Ze zeggen dat ze hier nu vaak vergaderingen maakt, hier. En niet omdat hier de zoete patio, genaaid met wilde druiven, en de beroemde Siciliaanse rode serveer. En niet omdat portieken, kolommen en in het algemeen “Ancient Rome of the Heyday of the Empire”. En zelfs niet omdat ze hier twee kwartalen woont. Kirsten Dunst benoemt vergaderingen in de Tavern in het Robert de Niro Hotel aan Greenwich Street uit een gevoel van dankbaarheid. Het draait allemaal om Cannes en in een schandaal met excommunicatie van het Lars von Trier Festival voor een optreden op de Melancholy Press Conference. Ondanks hem gaf de prijs voor de beste vrouwelijke rol van de jury niettemin Kirsten, en ze ontving hem uit de handen van Robert de Niro. En ziet zijn “hand” in het feit van de prijs. En na het schandaal voelde ze zijn vaderlijke en collegiale steun. En daarom bevindt het zich vooral op de Locanda Verde Tavern, de geblokkeerde ramen, de vloer gepland – naar zijn Italiaanse geest. “Denirov meer Italiaans dan in Italië zelf!” – Mijn gesprekspartner lacht.

Haar gelach toont kuiltjes op haar wangen. Noordelijke (zegt ze, Lapland) ovaal (ze gelooft een cirkel) van haar gezicht strip-mijltjes stretches. En de neus (zegt ze: “Pimpochka -knop”) zal roze zijn. En de beroemde actrice Kirste Dunst wordt als een meisje uit een cartoon – een witte knal, kuiltjes, pimpochka. Eigenlijk verwijst ze naar zichzelf: zonder enige ernst. Ik zie dat ik naar haar prachtige Engelse wollen jurk kijk met een bloemenpatroon met interesse-een zwarte achtergrond, een geelblauwe margarita-bloemen, een smal maar diep gesneden, een brede rok-gooit haar voet door haar been en laat me een zwart zien suede zoom en trots op merkt: ‘Dat is precies! Gekleed als een dame!”En ze legt uit dat ze resoluut alle vriendinnen uit de kasten heeft opgeschept – shorts, jeans” met een gescheurde “, tops met riemen, jassen met Lurex – en vervangt ze nu door” echte kleding “. Omdat ze snel dertig is en er niets is dat haar als een “meid met borsten” beschouwt. Dat is precies wat hij zegt. Hoewel ik persoonlijk niet denk dat zelfs adolescenten er ooit uit hebben gezien.

Welnu, bevestiging dat ze echt iets beslissend anders is, zal niet lang duren. U hoeft alleen maar een serieuze vraag te stellen.

  • 1982 werd geboren in de familie van de Duitse Claus Dante, een werknemer, en zijn vrouw-sweve vrouwen, kunstenaar.
  • 1994 Nominatie voor Golden Globe voor een rol in een interview met een vampier Neil Jordan.
  • 1999 “Virgin-Samobitans” Sofia Coppola.
  • 2002 Spider-Man Sam Raimi.
  • 2007 debuut als regisseur van de korte film “Welcome”.
  • 2011 Prize of the Cannes Festival voor rol in melancholische Lars von Trier.
  • 2012 “Bachelors” Leslie Hedland; Een van de zes nieuwe projecten is de film “On the Road” (“On the Road”) van de beroemde Braziliaanse regisseur Walter Sallace.

Psychologieën: Het is moeilijk om de uitdrukking van je gezicht te vergeten op die persconferentie van Cannes van melancholie. Wat heb je ervaren toen Lars von Trier zei dat hij Hitler begrijpt?

Kirsten Dunst: Hij zei ook dat Israël een splinter is in de kont van de hele wereld. En wat een jood wilde worden, maar een “nazi” in mezelf vond … dus ik heb een schok ervaren. Niet alleen van wat hij specifiek zei. In feite was ik in die tijd al bekend met zijn brute Scandinavische humor, die soms tot expressie wordt gebracht in het genre dicht bij de knoppen op de stoel. Het was slechts een knop op een stoel en het festival van Cannes sprong. En we verloren feesten voor de hele groep, en dus wilde ik vieren … maar ik ervoer een schok om een ​​andere reden. Vanwege het feit dat deze persoon die over het nazisme heeft gedragen, weet ik het niet. Ik ken de intelligente, zoete, hoffelijke, prikkelbare, frirty poser, Mockingbird … Ik ken een trier – maar niet Trier die Hitler begrijpt. En ik was, zoals in de kindertijd, schaamde en grappig en eng tegelijkertijd.

Zozeer zelfs dat je niet eens probeerde kalm te spelen, gelijkmoedigheid ..

Tot. D. Ja, ik kan helemaal

niet in het leven spelen. Ik slaag niet echt, bijvoorbeeld lichte romans. Hier moet je improviseren, spelen met een partner … en mannen – ze houden zo van het spel. Schaduw op de rieten, mistige impasratie. En ik wil alles zeggen: ja, zeg je rechtstreeks, heb je me nodig of niet! Nee, dus ik ga verder! Houd me niet vast! Nou, ik ben helemaal niet in staat om aan deze spellen deel te nemen. Ik ben geen actrice van mijn wezen. Ik werk gewoon als actrice. Ik hou van mijn werk en blij dat het zo is gebeurd. Maar ik zal zeker niet sterven als dit werk eindigt.

En wat zou je dan doen?

Tot. D. Hoe cinema wordt gemaakt, stel ik me voor, en het heeft veel andere klassen. Ik ben al zo’n producent geworden en ik denk aan regisseren – ik heb al twee korte speelse films gemaakt. In mijn vrije tijd studeer ik tekenen, schilderen en ontwerp. Ik volg kleine cursussen tussen de films. Misschien kan ik mezelf na verloop van tijd proberen als winnaarartiest. Dit is precies wat mij interesseert in de bioscoop – sfeer, afbeeldingen, visualiteit. Weet je, ik hou echt van Twilight, vooral het eerste deel. Het werd gemaakt door een regisseur die zijn carrière als kunstenaar begon. Je herinnert je de film? Zwart -wit, loodtonen doden van kleurafbeelding. Asfalt glanzend uit de regen – alsof het hele oppervlak van de film bevochtigd was. Zonnige lijnen, transparantie van gezichten … gravure! Berdsley! En je lijkt de geur van nat asfalt, eeuwige druppels te voelen-en de waarheid in de staat Washington is eeuwige regen … dit wordt allemaal gedaan door de landmeter! Iedereen die betrokken was bij het beeld van de foto als geheel, liet hij ons een kleine regen op het gezicht voelen! In de toekomst zie ik mezelf meer in die kwaliteit.

Maar terwijl je de prijs van het Cannes -festival ontving als de beste actrice.

Tot. D. Ja, en ik ben de jury oneindig dankbaar dat ze de melancholie niet hebben beoordeeld door de persconferentie! Mam en broer zeiden dat ze huilden toen ze de prijs ontdekten. Papa belde, zodra ik het podium verliet, – zat duidelijk op internet en wachtte op resultaten. Dit is echt waardevol.

Het is belangrijk voor u dat geliefden aan uw rollen denken?

Tot. D. Dit is de enige manier waarop ik mijn succes ben en meet of ze iets betekenen voor degenen van wie ik hou. Trouwens, daarom ben ik een beetje bang voor melancholie – ik heb daar een volledig “naakte” scène. Ik heb mijn jongere broer gewaarschuwd, Christian. Nou, ernst is hier vreemd aan, hij zei: “Oké, Kiki, ik zal mijn ogen sluiten”. Geïnformeerde Duitse grootvader en oom. Ze schaamden zich niet, ze zeiden dat ze de film als geheel zouden evalueren, en geen afzonderlijke scène. Bovenal was ik bang voor de reactie van de paus. Hij is een gedisciplineerd en strikt persoon. Hij heeft een protestantse gedragscode in het leven, protestantse arbeidsethiek. Maar toen schudde hij me gewoon. Hij zei dat hij zich niet schaamde voor een ‘naakte’ scene, omdat hij op zijn dochter vertrouwt, en zijn dochter kan waarschijnlijk niet deelnemen aan een vulgariteit. Ik was kinderachtig trots.

Leave a Reply